TARA

Tara, Exc. JK Plac. 1
Tara, Exc. JK Plac. 1

Næssgården´s Diana (kaldet Tara)
Reg.nr: DK 11204/2013
Født: 18.03.2013

HD: A, AD: 0
CDF: Fri

Far: Heiko v. t. Hondsdraf, NHSB 2827633
Mor: Næssgården´s Ambra Amore Unus, No6102/05

Antal kuld: Tara har fået to kuld hvalpe.


Jeg hentede Tara i Norge hos Britt Pinderud, Næssgården´s opdræt i 2013, og hun er med to kuld hvalpe stammoderen i vores opdræt af Stabyhouns.
Tara er vagtsom og gøende, når postbudet, naboen eller madleverencen parkerer i gårdspladsen, men hun er samtidig den første, der logrer med halen, løber gæsterne i møde og forventer at blive kælet for.
Hun er både en mild, blid og feminin dame, men er absolut også bevidst om sin position som ældste tæve, og i dagligdagen er hun flokkens dronning.
Tara er desværre blevet lydfølsom efter en uheldig episode med nytårsfyrværkeri og bliver derfor ikke brugt på praktisk jagt. Hun har i stedet gået mange vildtspor og har en formidabel og præcis næse, når duften af blod og dyr sætter ind. Hun vil gerne apportere, og får derfor forskellige opgaver i hjemmet med at hente sko og strømper eller hundelegetøj, der ikke er lagt på plads.
Tara har aldrig strejfet men bliver altid tæt ved huset, og hun har på alle måder været en nem og intelligent hund at opdrage.

Taras stamtavle