Bemærk

Henvendelse vedr. køb af hvalp eller killing skal ske på følgende mailadresse:Vi får dagligt mange forespørgsler angående hvalpe og killinger på både ovenstående mail, på min erhvervsmail, messenger, sms, diverse facebooksider og telefonsvarer. Ved henvendelse på korrekt mail, sikre I, at jeg hurtigt ser jeres besked og vender tilbage. Samtidig viser det mig, at I har læst min hjemmeside, og dermed gjort jer nogle vigtige overvejelser før anskaffelse af hvalp eller killing.

SPØRGSMÅL & SVAR

Som hvalpe- eller killingekøber har man som regel mange spørgsmål og overvejelser, og jeg står altid til rådighed for en sparring og deler gerne ud af 25 års viden og erfaring med både Stabyhouns og Flatcoated Retriever, om det nye liv med en hundehvalp/kattekilling, om børn og hund, og hundetræning, så ring eller skriv endelig, hvis I har noget på hjertet :-)
Vi vil også gerne have besøg, hvis du og din familie er i overvejelse om valg af race, så I kan møde vores hunde/katte og danne jer et bedre indtryk.

Ønsker I at blive skrevet op til hvalp eller killing efter en af vores tæver, så skriv gerne en mail, hvor I fortæller lidt om jer selv. Det kan være brugbar viden for mig at høre om:

Jeres familie - hvem er I
Boforhold - land eller by
Erfaring med hund/kat - rutineret eller førstegangsejer, og eventuelt tidligere race
Hvad ønsker I at bruge hunden til - familiehund, udstilling, avl, agility, rally, spor, jagt eller anden hundesport.


Hvis jeg ikke selv har hvalpe/killinger til salg eller på vej, har jeg mange gode kontakter, som jeg kan henvise jer til.