SOFIA

Sofia, VG. JK Plac 1
Sofia, VG. JK Plac 1

Wonder-Hunters Sofia by Tara
Reg.nr: DK 14321/2016
Født: 03.08.2016

HD: A, AD 1
OCD: Fri

Far: Freijahusets Zirkon, S37615/2007
Mor: Næssgårdens Diana, DK 11204/2013

Sofia blev d. 04-09-18 mor til sit første kuld hvalpe - 8 flotte hvalpe fødte hun. Hun har været en utrolig mild og kærlig mor, alt er gået ukompliceret, og hvalpene fik alle lov til at få en tår mælk indtil den dag de flyttede hjemmefra.

Sofia er helsøster til Luciana og også en "beholder" fra vores andet kuld staby-hvalpe.
Sofia er udpræget lydig, førerorienteret og ekstremt hurtig i evnen til indlæring. Når vi går tur på stranden uden snor, går hun ligeså pænt på plads ved siden af mig, kigger hele tiden op på mig og afventer ny kommando, og hun ELSKER at samarbejde. Jeg har i lydighedstræningen med hende ikke behøvet at vise hende en opgave to gange, før hun forstod, hvad jeg ville have hende til, og hun er virkelig en fornøjelse at arbejde med.
Hun er vagtsom som sin mor og gør af både biler i indkørslen og store rovfugle, der lander på markerne men er ikke helt så modig, når vores unghest i kådhed løber efter hende langs hegnene.
Hun spotter alle fugle på lang afstand, tager stand og bliver en skøn jagt- og sportshund. Hun mangler dog stadig sikkerhed i apporteringsøvelserne, men er også ganske ung endnu.
Hun er feminin og yndig, glad og kærlig, og har en sikker tro på at hun skal overtage dronningestatus efter sin mor :-)
Vi træner lydighed og ringtræning med Sofia foruden nosework og vildtspor.

Sofias stamtavle