OSCAR

Oscar, DK CH
Oscar, DK CH

Reg.nr: DK 15897/2010
Født: 20.07.2010

HD: C, AD: 0
CDF: Fri
V. Wb: Fri

Far: Stabyhouse Rinaldo of Domino, DK 22898/2007
Mor: Frigg, DK 08604/2006

Antal kuld:
Oscar, "Far til fire" fine kuld hvalpe - det sidste sammen med vores tæve Sofia, der fødte 8 smukke hvalpe d. 4. september 2018.

Vi mistede i januar 2019 Oscar efter længere tids sygdom. Oscar var med sit glade, selvsikre og harmoniske temperament et værdifuldt medlem af vores familie.
Han havde som den eneste hanhund i flokken en uvurderlig plads, når han gik imellem tæverne, hvis der omkring deres løbetid var optræk til dominans. Han kunne med et enkelt blik, få damerne til at dæmpe sig, hvis de blev for højlydte, og når hunhundene gøede, trak han nonchalant på skuldrene. Han har været en fantastisk far og legeonkel for vores egne hvalpe, og kunne være både fræk og vende det døve øre til, og samtidig kælen og indsmigrende.
Han har i høj grad videregivet disse egenskaber til sine hvalpe i de kuld, han er far til.
Oscar var en lærenem hund i lydighedstræning, og rykkede allerede efter to måneder på hvalpehold i DCH op og trænede sammen med B-klassen. Han elskede strandture og at bade i havet, vildtsporstræning og at komme med på jagt. Jeg har mødt mange stabyhoun gennem årene, men aldrig en, der havde Oscars robusthed og smukke ansigt. Oscar var højtelsket og savnet.

Oscars stamtavle