LUCIANA

Luciana, VG JK
Luciana, VG JK

Wonder-Hunters Luciana by Tara
Reg.nr: DK 14319/2016
Født: 03.08.2016

HD: A, AD 0
CDF: Fri

Far: Freijahusets Zirkon, S37615/2007
Mor: Næssgården´s Diana, DK 11204/2013

Luciana er en ung tæve fra vores andet kuld stabyhouns, som har fået en god størrelse efter sin svenske far, Atlas, foruden et smukt ydre.
Vi plejer at sige om Luciana, at hun er "en dreng i en pigekrop", fordi hun har en fantastisk energi. Hun er altid klar til leg, er nysgerrig, undersøgende og opfindsom .... både når det gælder at grave sig under hegn eller hoppe over, og har samtidig det skønneste udtryk af "se hvad jeg kan mor".
Hun er en dygtig apportør og kreativ i muligheder for hvad der kan apporteres. Finder hun uheldigvis en knappenål på gulvet, kommer hun lige så fint og aflevere og det samme gælder, hvis der er røget et stykke mad på gulvet. Hun accepterer ikke helt, at hun er flokkens yngste, og kan som den eneste finde på at udfordre vores hanhund, lægge sig hårdt ovenpå sin mor eller komme susende i høj fart og ramle ind i sin søster med det resultat, at de andre hunde ind imellem løfter overlæben for at fortælle hende, at nu er hun for meget.
Samtidig elsker hun at samarbejde, at få ros og føle sig dygtig og forsøger velvilligt at opnå anerkendelse og samhørighed.
Jeg er vild med hendes gå-på-mod og ukuelighed, og hun er i temperament meget tæt på målet for vores opdræt.
Vi har brugt de første par år med Luciana på almindelig grundlydighed, vildtspor og nosework, hvor hun også har talent, træner stadig ringtræning med hende, og har positive forventninger til hende som kommende jagthund.

Lucianas stamtavle