VORES HUNDE

Vores Flatcoat Retriever
Vores Flatcoat Retriever
Vores Stabyhouns
Vores Stabyhouns

Vores hunde er først og fremmest højt skattede familiemedlemmer, der lever sammen med os og følger os i vores daglige gøremål. De er med i stalden hos hestene morgen og aften, er sommetider med mig i min klinik som terapihunde, bliver sjældent snydt for den daglige gåtur i skov eller ved strand.

Vores fritidsliv er med interesse for jagt, vildtspor, nosework, lydighed- og brugshundetræning i høj grad bygget op omkring hundesport.

I opdræt af hund lægger vi stor vægt på, at der er et godt temperament i de linjer, vi vælger samt som en selvfølge, at den fysiske sundhed er i orden.

Vi ønsker Stabyhouns, der er mentalt robuste og Flatcoatede Retrievere, der er energiske på jagt og i markarbejde, men også formår at være i ro i hjemmet. Vi sætter pris på, at vores hunde udmærker sig i jagt og hundesport, men helt centralt er det, at de fungerer godt som familiehunde.

Vi kører derfor også gerne langt udenfor Danmarks grænser for at finde den helt rigtige hanhund og kombination til parring af vores tæver.